Werkgever

Medewerkers met financiële problemen. Werkgevers beschikken vaak niet over de specifieke kennis om deze problemen het hoofd te bieden. Maar het kost werkgevers ondertussen wel meer dan alleen hoofdbrekens.

Wat te denken van verhoogd ziekteverzuim door allerlei bijkomende problemen zoals psychische klachten met daaruit soms fysieke klachten en relatieproblemen.

Maar ook verhoogde kosten door extra administratieve handelingen als gevolg van loonbeslagen.

En dan nog de productiviteit, deze neemt vaak ook af als mensen met hun hoofd bij hun schulden zijn.

Hoewel u niet verantwoordelijk bent als werkgever heeft u er alle belang bij om dit probleem opgelost te hebben.

Delphi Bewindvoering kan u daarbij helpen door de medewerker onder beschermingsbewind te krijgen waardoor er niet alleen geen aanslag meer wordt gedaan op uw administratieve capaciteit maar tevens rust komt in het financiële leven van uw medewerker met als gevolg minder uitval door ziekte en hogere productiviteit.

Delphi Bewindvoering is gespecialiseerd in Werkenden waardoor wij de taal spreken van de werkgever en samen met u tot een goed plan van aanpak komen waarbij we uw medewerker weer in zijn/haar kracht gaan zetten. Daarnaast biedt Delphi Bewindvoering ondersteuning middels coachingsgesprekken en cursussen om, wanneer het beschermingsbewind ophoudt, de medewerker zelfstandig zijn/haar financiën kan beheren.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend informatiegesprek contact met ons op via de contactpagina.